vrijdag 3 januari 2014

J'adore L'or Dior review

Lieve Allemaal,

Het is zo'n beetje het exclusiefste luchtje van dit moment, J'adore L'Or van Christian Dior. Het luchtje bevat onder andere Vanille, rozen en Jasmijn. Exclusief geteeld voor Dior! En aan mij  de eer om dit heerlijke luchtje te reviewen! Hij is te koop bij de Douglas, Ici Paris XL of de Bijenkorf voor €121

En dit is hem dan, L'Or van J'adore. Het luchtje is erg exclusief en is geheel met de hand ingepakt. Het luchtje zit dan ook in een speciaal doosje van Dior. Gaaf!
 
L'Or is een exclusievere variant van de gewone J'adore parfum en is een Essence de Parfum. Dat betekent dat hij nog sterker is dan een Eau de Parfum. De ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en exclusief geteeld voor Dior. De kleur van het luchtje ziet eruit als gouden nectar, en bijna zelfs als echt goud. Het luchtje bevat verschillende topnoten onder andere Jasmijn uit Grasse, Meiroos en Vanille. De middelnoot is Tonkaboon. De basisnoten zijn Amber en Patchoeli. Al deze ingrediënten maken L'Or zo'n heerlijke exclusieve bloemige geur. Het flesje is geïnspireerd door de Masaï. Een volk dat leeft in Kenia en Tanzania. Ze zijn herkenbaar aan hun grote opvallende gouden kettingen. Bij deze groep telt, Hoe groter en mooier je ketting is, hoe hoger je rang in de stam. Vandaar dat de ontwerper zich hierdoor heeft laten inspireren!
Zo is het flesje ook nog iets beter zichtbaar. Het flesje bevat 40 ml. Zoals je kunt zien zit je verpakt in een exclusief doosje van Dior.

Het flesje is alleen verkrijgbaar in 40ml. Dit komt doordat het luchtje zo exclusief is. De geur blijft enorm lang hangen. Slechts een klein spraytje is genoeg om hem de hele dag te ruiken. Zelf vind ik het vooral een luchtje voor de avond. Voor overdag is hij vrij sterk.
 
En nog even de pluspunten op een rijtje:
* De geur blijft de hele dag hangen.
* Het flesje zit er mooi uit.
* Het luchtje is erg exclusief, een echte musthave vind ik zelf.
 
En de nadelen:
* Tsja, de prijs...
* Het luchtje is erg sterk, zelf vind ik dat niet erg. Maar geen aanrader als je niet van sterke parfum houd.
* Het luchtje is moeilijker te verkrijgen. Sommige parfumerieën hebben hem niet op voorraad of hebben maar een paar exemplaren liggen.
 
Maar over het algemeen is dit luchtje heerlijk! Ik ben er helemaal weg van!
En wat vinden jullie van het luchtje?
 
Liefs, Kimberly
 
 


2 opmerkingen:

  1. Je maakt mij wel heel nieuwsgierig. Ik hou erg van luchtjes. Flesje is ook erg mooi. Maar die prijs?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa ik ben het helemaal met je eens Margreet, het flesje is erg gaaf. Maar veels te duur inderdaad.... :(

    BeantwoordenVerwijderen