zondag 19 januari 2014

Blond Amsterdam nagels!

Vandaag ga ik een leuke nail-art maken in het thema van Blond Amsterdam. Hun nieuwste serie vind ik het allerleukste, Blond Asia. Tijd om daar eens wat leuks mee te doen! Ik laat jullie zien hoe je deze nail-art maakt.
Wat heb je nodig om deze nageltjes te maken?
* Witte nagellak
* Zwarte nagellak
* Licht roze nagellak
* Donker roze nagellak
* Rode nagellak
* Gele nagellak
* Blauwe nagellak
* Een tandenstoker of nail-art penseeltje.
* Een dot-tool (kan evt. ook met een tandenstokertje maar dit is iets lastiger)
Als eerste begin je met de witte en lichtroze nagellak aan te brengen. Doe dit het liefst in 2 dunne laagjes. Dit geeft een mooier resultaat dan een dikke laag. Je hebt dan kans op belletjes in je lak. En dat zou natuurlijk zonde zijn!. Lak al je nagels wit, behalve je duim. De duim krijgt een mooi licht roze kleurtje. Dit word straks het poppetje. Zodra de witte lak droog is, breng je met een nail-art penseeltje(of tandenstokertje) de blauwe accenten aan. Laat ook deze weer goed drogen.
En dan stap 3, Maak met de rode nagellak een hartje op je middelvinger. Dit kun je doen met een nail-art penseeltje of dot-tool. Het is net wat je makkelijker vind. Zodra het hartje droog is, omlijn je hem met zwart nagellak. Op je pink maak je het bloemetje. Maak eerst te omlijning van het bloemetje. Zodra deze droog is, kun je met de gele nagellak het hartje van de bloem maken. Deze vingers zijn nu klaar.


Nu ga je beginnen met het maken van het meisje. Hiervoor pak je de gele, witte, donkerroze en zwarte nagellak. Dit is een klein priegelklusje! Zorg ervoor dat je alles goed laat drogen en maar heel dun aanbrengt. Zelf heb ik alles gemaakt met een nail-art penseeltje. Belangrijk is, is dat je de pony van het meisje niet te breed maakt. Anders kom je in de knel met het mondje en de oogjes.
En dit is het resultaat! Ik ben er zelf erg blij mee. Als laatste heb ik nog een dun laagje topcoat aangebracht. Dit hoeft niet perse. Maar hierdoor blijft je werkje net wat langer zitten.
 
Veel plezier met het maken van deze nail-art!
 
Liefs, Kimberly
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten