woensdag 2 oktober 2013

Roosjes!

Zelf ben ik er gek op. De geur van roosjes. In parfum, lippenbalsem, handcrème, het maakt mij allemaal niet uit! Ook gek op roosjes? Lees dan snel dit artikel!

De geur van rozen word al eeuwen gebruikt in verschillende producten. vaak bevatten producten zoals lippenbalsem en handcrème rozenolie. Rozenolie verzorgd de huid intensief dat komt door de zachte en helende werking van de rozenolie. Niet gek dat het in veel producten dus verwerkt is.


Lekker voor je huid:


Weleda verwen wilde rozenolie €16.10 te koop bij te tuinen. Deze wilde rozenolie is erg lekker als je huid erg droog is. Zeker in de wintermaanden een echte verwennerij voor je huid! Je kunt de olie het beste na het douchen of baden op de nog wat vochtige huid aanbrengen. even inmasseren en klaar!

Atlas Mountain Rose bodybutter €18 te koop bij de BodyShop. Een heerlijk dikke bodybutter die snel intrekt. Ook is de bodybutter is hydraterend en dat is een groot pluspunt!
 
Un Matin au Jardin Douchgel rozen €4,90 te koop Yves Rocher. een douchgel met de heerlijke geur van roosjes! Verrijkt met Aloë-vera.



Voor je gezicht:

Kruidvat rozenwater €1,99 voor 200ml. Rozenwater word gebruikt als gezichtslotion, dus na een reiniging. Het nadeel van deze is wel dat er alcohol inzit. Niet geschikt dus voor de droge en gevoelige huidjes. Doe een beetje van het rozenwater op een watje en breng dit aan over je gezicht. De geur van roosjes werkt verfrissend en kalmerend.
 
Voor de lippen:
 
Vaseline lippenbalsem €1,99 bij Etos. Deze rijke lippenbalsem bevat onder andere amandel en rozenolie. Ook geeft hij de lippen een mooi roze kleurtje.
 
 
Enn.......... dan hebben we ook nog de parfums:
Pure DKNY Rose Eau de parfum 30ml €38,80 onder meer te koop bij Douglas en Ici Paris XL. Een heerlijke zachte parfum met écht de geur van rozen.


Davidoff Cool Water Sea Rose Eau de toilette 30 ml €29,30 te koop bij de Ici Paris XL. Met onder andere pioenrozen, muskus en peer.
Cloé Roses de Cloé Eau de toilette 30 ml €45,90 te koop bij Ici Paris XL en Douglas. Met Bergamot, Witte muskus en rozen natruulijk! Dit maakt Cloé een heerlijk frisse parfum.

Ik ga binnenkort het rozenwater van de Kruidvat eens uitproberen. De review komt hiervan dus binnenkort online.
Ik hoop dat jullie het een leuk berichtje vinden!

Liefs,
Kimberly
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten