dinsdag 1 oktober 2013

Pink Ribbon maand

Deze maand is het Pink Ribbon-maand! Deze maand halen duizenden mensen geld op voor vrouwen met borstkanker. Een goed moment om even bij stil te staan. Ik heb me laten inspireren door het teken van Pink Ribbon en heb hier een Nail-art van gemaakt. En deze maak je als volgt:


                                           Dit heb je nodig:

 

Essence Colour & Go nagellak  Nr. 108 Ultimate Pink en Nr. 104 Sweet as Candy
Allebei €1.69 bij de Kruidvat. Ook heb je een nail-art penseeltje nodig of tandenstokers (om het lintje mee te maken)

 
Lak Als eerste je nagels met de lichtste kleur. Sla de pink over. Breng de nagellak in 2 dunne laagjes aan. Maar laat tussen elk laagje de lak goed drogen want anders krijg je belletjes in de lak.
 

Daarna lak je de pink met de felroze nagellak. Breng ook deze kleur in 2 dunne laagjes aan.
Doe nu een paar druppeltjes felroze nagellak op een stukje aluminium folie. Dip een klein beetje van de lak aan je penseeltje of tandenstoker en maak voorzichtig de lintjes. Het is belangrijk dat alle lak goed droog is voordat je dit gaat doen!

Zo ziet het er dan ongeveer uit. Je kunt eventueel als je dat nog wilt een laagje topcoat over de nagellak aanbrengen. Hierdoor gaat hij iets meer glanzen en zal hij wat langer blijven zitten waardoor je langer van je mooie creatie kan genieten! 
 
Verder ben ik zeer tevreden over de Essence Colour & Go nagellak. Het kwastje van de nagellak is vrij dik waardoor je in één beweging eigenlijk je hele nagel al gelakt hebt. Ook droogt hij snel. Zo hoef je niet zo lang te wachten voordat je het volgende laagje aan kunt brengen. Kortom, een fijne nagellak voor weinig geld!.
 
Veel plezier met lakken!
 
Liefs,
Kimberly


Geen opmerkingen:

Een reactie posten